Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

MISSION: NYE SAMTALER OG COCREATION

Jeg bruger journalistik som metode til at undersøge og kickstarte nye samtaler lokalt og globalt bl.a. via cocreation.

MISSION ‘NYE SAMTALER’

Formålet med min journalistik er at skabe nye samtaler om især ulighed, medmenneskelighed og sammenhængskraft. Jeg arbejder undersøgende, mine kilder er mange og oftest hverdagsdanskere, som ofte selv deltager i undersøgelsen i form af cocreation som fx i Stemmer fra Sydhavnen. Her skriver kilderne breve og laver fotodagbøger (gå fx på opdagelse i Steens liv her)

De journalistiske undersøgelser bruges tit i undervisning i grundskoler og på ungdomsuddannelser i fag som samfundsfag.

LOKAL OG GLOBAL
Almindelige mennesker er de vigtigste kilder i min journalistik. Dem finder jeg både i Sydhavnen og Syrien. Jeg fortæller deres historier på alle platforme – tekst, lyd og (levende) billeder. For at kunne arbejde multimedialt, efteruddanner jeg mig løbende. Senest i mobilvideo (2018), etnografisk journalistisk (2018) og løbende inden for fotografi bl.a. på DMJX og World Press Photo (2017).
SE FOTOGALLERI HER

DIDAKTIK
Didaktisk arbejder jeg sammen med lærere i grundskolen og på gymnasiet. Det er i dette samarbejde, at mine journalistiske undersøgelser omsættes til casebaseret læring i andre levemåder. Læring, der lever op til Undervisningsministeriets lovkrav.