OM VENDELBO KOMMUNIKATION

I spidsen for VENDELBO KOMMUNIKATION står Lene Vendelbo. Jeg startede mit firma i 2010 og har kontinuerligt haft fokus på, hvordan vi kan få mennesker – og særligt elever – til at interessere sig mere for den verden, de er en del af. Jeg stiller ofte mig selv spørgsmålet: Hvordan kan vi starte nye samtaler? For dialog og nysgerrighed skal der til, hvis vi skal gøre verden til et bedre sted.

Undervisning er omdrejningspunktet for min virksomhed. Jeg rådgiver organisationer, når de søger offentlige puljer til projekter, udvikler projekterne og er ofte også indholdsproducent, hvor jeg trækker på min uddannelse som journalist og min lange erfaring fra lande i krig og krise. 

Når du hyrer VENDELBO KOMMUNIKATION, møder du altid mig – og alt efter opgaven, så hyrer jeg andre specialister. Jeg trækker på et stort netværk af fotografer, grafiske designere, lærere og mange af specialister, men de bliver først hyret ind, når opgaven er defineret – på den måde betaler du ikke for, at hjulene skal dreje rundt i et stort bureau. 

Desuden slår jeg mine folder som forperson for Danida-puljen GLOBUS, hvor vi årligt uddeler 16 mio. kr. til projekter, som har til formål at engagere danskere under uddannelse i udviklingssamarbejdet og verdensmålene.

Siden 2022 også ekstern lektor Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg underviser i medier og journalistik.