JOURNALISTIK OG BØGER

FAGBOGSFORFATTER 
Forfatter til en lang række fagbøger om emner som klima, fattigdom, verdensmål, krig, LGBT+, kropsidealer. 

Målgruppe: 10-12-årige
Forlag: Turbine

Lektørudtalelse, titlerne demokrati og verdensmål: “To rigtig gode, gedigne fagbøger, som formidler megen information i et let-forståeligt og godt sprog.” 
https://turbine-undervisning.dk/fakta-4/

REKONSTRUKTION
Sammen med Ordskælv rekonstruerede Vendelbo Kommunikation en tid i 1980erne, hvor hiv var lig med aids og død. Bogen er udviklet og udgivet sammen med AIDS-Fondet.

Vendelbo Kommunikation har også lavet rekonstruktioner for fx Røde Kors (side 28-29).

 

INDHOLDLEVERANDØR 
I en treårig periode producerede Vendelbo Kommunikation alt indhold til Læger uden Grænsers medlemsblad. 

REDAKTØR
Røde Kors har 30.000 frivillige. Vendelbo Kommunikation har flere gange løftet opgaven som gæsteredaktør på organisationens vigtigste talerør ud i organisationen. Her med aftabuisering af ensomhed som tema. 

INTERNATIONAL REPORT
Visual and narrative report on the collaboration between the Red Cross, Danish business partners and an Ugandan municipality. 

JOURNALISTIK
Vendelbo Kommunikation producerer journalistik som fx portrætter og interview. Her fx portrættet af Jan Grarup til Røde Kors’ magasin. Vendelbo Kommunikation producerer også til fagblade som fagbladet Appetit og for HK Handel.
 

 

RELANCERING
Sammen med grafisk designer relancerede Vendelbo Kommunikation Mellemfolkeligt Samvirkes medlemsblad.

FAGBOG: LGBT+KAMPEN 
Lektørudtalelse: ”Bogen virker overskuelig, grundig og gennemarbejdet, og de mange interviews med unge giver en følelse af nærvær og aktualitet … Aktuelt emne, der ikke findes ret meget om i bogform.”
www.forlagetjong.dk